Kunstsilo Live

Hva skjer i USA?

2. oktober 2024
– 2. oktober 2024
Sjølystsalen

Pris 350 kr

Kjøp billett

Tidligere USA-korrespondent Anders Magnus om det amerikanske valget.

5. november er det valg i USA. Her blir det blant annet avgjort hvem som skal styre verdens mektigste land: Vil Jo Biden få fornyet tillit, slik at han kan fortsette som president til han blir 86 år gammel? Eller er det mer sannsynlig at den litt yngre Donald Trump flytter tilbake igjen i Det hvite hus?

Onsdag 2. oktober kommer tidligere USA-korrespondent Anders Magnus til Kunstsilo for å fortelle om hvordan det går med valgkampen, hvem som leder an foran høsten valg - og ikke minst hva som kan skje etter valget. Hva blir konsekvensene for verdensøkonomien? For forholdet mellom USA og Kina? Og ikke minst: hvordan kommer vi i Norge til å merke forskjellen på om Trump eller Biden vinner presidentvalget i USA.

Anders Magnus er en av Norges mest erfarne utenriksjournalister. Han har rapportert fra de fleste av verdens land både for TV2 og for NRK, og har vært fast stasjonert som korrespondent for NRK på verdens tre største kontinenter: Asia, Afrika og Amerika. Han har intervjuet en rekke av verdens fremste ledere, blant dem Nelson Mandela, Yassir Arafat, Jimmy Carter og Dalai Lama.